Öppen jobbansökan

Är du intresserad av fastighetsservicebranschen? Tycker du om kundservice, att arbeta utomhus eller att skapa en bekväm boendemiljö? Kom och jobba hos oss! 

Vi erbjuder mångsidigt arbete med varierande arbetstider. Vi erbjuder tillsvidare- och heltidsarbete eller deltidsarbete, som passar din livssituation vid varje given tidpunkt. Våra flexibla arbetsmöjligheter möjliggör en fungerande vardag och balans mellan arbete och fritid. Du behöver inte nödvändigtvis ha tidigare erfarenhet inom fastighetsservicebranschen, av oss får du en heltäckande orientering och en handledare som stöttar dig. 

Vi tar hand om våra medarbetare. Det är viktigt för oss att alla har bra ramar för att arbeta, börja med arbetsredskap och kläder. Vi investerar i vår personals välbefinnande och hos oss kan du, om du vill, avancera din karriär genom att flytta till olika befattningar inom huset eller genom utbildning. 

Vi är en nordisk fastighetsservicegrupp som består av de bästa lokala företagen på området. Vi är entreprenörer från våra rötter. Det är därför vi inte är ett aktiebolag, utan det bästa av Norden tillsammans. På vår resa behöver du inte välja mellan ett stort företag eller en bekant lokal arbetsgivare. Vi får det bästa av båda. Du blir en del av det lokala laget som har stora muskler bakom sig om det behövs. 

Eftersom våra rötter ligger i entreprenörskap värdesätter vi initiativ, rättvisa och ansvarstagande. 

Lämna en öppen ansökan, vi behandlar den så snart som möjligt och vi kontaktar dig om ett lämpligt jobb hittas för dig. 

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Offertförfrågan Kontakta oss