Vad är fastighetsservice?

Boendemiljön förbättras med kontinuerlig fastighetsskötsel och underhåll. Vi gör löpande besiktningar för att hålla efter fastigheterna invändigt och utvändigt. Det kan vara allt från att byta glödlampor till att sanera klotter eller byta filter i torktumlaren. Snabba och kvalitativa reparationer är av stor betydelse för hyresgästernas trivsel. Vår 24 timmars jourtjänst för fastighetsskötsel bidrar till snabba utryckningar och att felet blir åtgärdat så snabbt som möjligt. Vår kompetenta servicepersonal hjälper dig med reperationer, VVS– och elservice, snickerier och mycket mycket mer.

Med våra resurser täcker vi in alla tjänster som finns när det gäller underhåll.

Fastighetsservice för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare

Boendeservice

FF Fastighetsservice AB i din fastighet betyder trygghet, yrkeskunnande och stora resurser. Eftersom ett boende i hyresfastighet eller bostadsrätt skall innebära bekvämlighet erbjuder vi vår boendeservice. Låt oss bistå med fönsterputsning, storstädning, flyttning av möbler, monteringar etc. FF-Fastighetsservice AB blir en hjälpande hand vilket i förlängningen ger ett gott rykte för hyresvärden.

Trädgård

En välskött trädgård är lika viktig som en välskött byggnad. Vi håller gräset välklippt och ser till att träd och buskar beskärs och klipps. Gården ska också hållas ren och fasad och fönster likaså. Vi tar hand om bevattning och även nyplantering om så önskas. Dina behov bestämmer omfattningen.

I trädgården finns ofta utemöbler och dylikt som kan behöva tillsyn och underhåll. Även detta är något vi kan hjälpa er med.

På vintern ser vi till att gården är skottad och sandad så att inga olyckor händer. Vi ni ha hjälp att sätta upp julgranen så ordnar vi det också.

FF Fastighetsservice AB förenar traditionell fastighetsservice med nytänkande.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Offertförfrågan Kontakta oss