Vi tar hand om din fastighet som om det var vår egen. Du kan utan bekymmer lämna förvaltningen av din fastighet till oss – vi har proffs för fastighetens alla behov från fastighetsskötare till trädgårdsmästare. Vi verkar lokalt, entreprenöriellt, rättvist och ansvarsfullt. Vi är specialiserade på underhåll av bostadsrättsföreningar och erbjuder även ett stort utbud av tjänster för andra typer av fastighetsägare. Läs mer nedan om vad vi kan erbjuda dig och din fastighet!

Ekonomisk förvaltning

FF Fastighetsservices ekonomiska förvaltning tar hand om det tidskrävande pappersarbetet åt er. Det är många saker som ska skötas när man har en fastighet och fastighetsekonomin kan lätt kännas övermäktig. Då är det extra viktigt med ordning och reda, och det är där vi kommer in i bilden!

Läs mer

Teknisk förvaltning

Den Tekniska Förvaltningen är en av de viktigaste delarna när de kommer till en fastighets ekonomiska värdeutveckling och driftsekonomi. Inom den tekniska förvaltningen fokuserar vi på FF Fastighetsservice på fastigheten som helhet med alla dess installationer. Att optimera en fastighet för bästa ekonomi bidrar samtidigt till att miljön gynnas, men det är ett omfattande arbete.

Läs mer

Fastighetsservice

Boendemiljön förbättras med kontinuerlig fastighetsskötsel och underhåll. Vi gör löpande besiktningar för att hålla efter fastigheterna invändigt och utvändigt. Det kan vara allt från att byta glödlampor till att sanera klotter eller byta filter i torktumlaren. Snabba och kvalitativa reparationer är av stor betydelse för hyresgästernas trivsel. Vår 24 timmars jourtjänst för fastighetsskötsel bidrar till snabba utryckningar och att felet blir åtgärdat så snabbt som möjligt. Vår kompetenta servicepersonal hjälper dig med reperationer, VVS– och elservice, snickerier och mycket mycket mer.

Med våra resurser täcker vi in alla tjänster som finns när det gäller underhåll.

Läs mer

Trädgårdsskötsel & markarbeten

En välskött trädgård är lika viktig som en välskött byggnad. Vi håller gräset välklippt och ser till att träd och buskar beskärs och klipps. Gården ska också hållas ren och fasad och fönster likaså. Vi tar hand om bevattning och även nyplantering om så önskas. Dina behov bestämmer omfattningen.

I trädgården finns ofta utemöbler och dylikt som kan behöva tillsyn och underhåll. Även detta är något vi kan hjälpa er med.

På vintern ser vi till att gården är skottad och sandad så att inga olyckor händer. Vi ni ha hjälp att sätta upp julgranen så ordnar vi det också.

Lokalvård & städtjänster

Vårt breda serviceutbud inom städområdet omfattar bl.a. städning av alla allmänna utrymmen i flerfamiljsfastigheter, kontorsstädning, avflyttningsstädning och byggstädning.

FF Fastighetsservice AB arbetar med moderna metoder, miljövänliga rengöringsmedel och personal med blick för uppgiften. Vår policy är att lyfta fram och satsa på personalen, vilket har lett till att vi kan erbjuda våra kunder kompetens med både erfarenhet och ansvarskänsla.

Där vår städpersonal har gått fram med moppar och garn återstår bara trivsel – ända in i hörnen.

Systematiskt brandskyddsarbete

FF-Fastighetsservice har lång erfarenhet av systematiskt brandskyddsarbete (SBA). Vi upprättar kontrollplaner för det systematiska brandskyddsarbetet, som ofta benämns SBA, och utför kontroller i enlighet med dessa. Har ni en sprinkleranläggning, brandlarm eller s.k. rökluckor så kan vi ta ansvaret som anläggningsskötare för återkommande service och kontroller av era brandskyddsinstallationer.

Vitvaror

Vitvaruservice

FF-Fastighetsservice har samarbete med de största leverantörerna av vitvaror. Det gör att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och bra produkter när du som fastighetsägare behöver byta ut dina vitvaror. I samband med att vi installerar din nya vitvara, så tar vi med den förbrukade och säkerställer att den hanterats på ett miljövänligt sätt.

Bygg- & hantverkstjänster

FF-Fastighetsservice utför uppdrag åt både företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner med allt ifrån mindre reparationer till totalrenoveringar. Vi tar uppdrag i såväl äldre som nyare fastigheter. Vår personal har god kunskap och fackmannamässig utbildning för bygg- och hantverksarbeten. Självklart har man som privatperson möjlighet att utnyttja sitt ROT-avdrag. Välkommen att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa er.

Underhållsplanering

För att få ett grepp om fastigheternas underhållsbehov, 10 – 20 år framåt, bör det göras en underhållsplan. Därigenom får man en god styrning och en långsiktig plan för de kostnader som uppkommer i fastigheten. Det är något som är tryggt för både styrelse, medlemmar och presumtiva bostadsrättshavare. Våra förvaltare erbjuder er att antingen uppdatera er underhållsplan som ni har idag eller så hjälper vi gärna till att upprätta en ny och förvalta planen framöver. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er till ett tryggt och välplanerat fastighetsägande.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Offertförfrågan Kontakta oss