FF Fastighetsservice söker engagerad ekonom med ledarambitioner!

Vill du utvecklas inom ledarskap?

FF Fastighetsservice erbjuder tjänster inom fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning och fastighetsskötsel. Vi är ett bolag som utvecklats sedan 1976. Idag befinner sig verksamheten i en förändringsfas och står inför en spännande resa med mål och ambition att öka omsättning så väl som lönsamhet under de kommande 3-4 åren. Vi har en stark värdegrund där vi värnar om relationen till våra anställda och uppdragsgivare. På huvudkontoret i Norrköping väntar ett glatt gäng som nu vill ha en ny samordnande ledare! Är det du?

Ditt uppdrag

Nu söker vi dig som brinner för kvalitet, god service och som vill utvecklas i ditt ledarskap! Som förvaltningsekonom hos oss på FF Fastighetsservice arbetar du nära våra uppdragsgivare, med en förtroendefull dialog och långsiktiga relationer. Den roll vi erbjuder idag innehåller förändringsledning med en samordnande funktion, med möjlighet till formellt ledarskap.

Din arbetsdag består av ansvar för administrativa uppgifter som tillhör den ekonomiska delen av ett fastighetsägande, men också strategisk rådgivning. I dessa uppgifter ingår bland annat ansvar för löpande bokföring, administration samt årsredovisning.

Mer i detalj så upprättar du budget och bokslut, genomför uppföljningar och ekonomiska analyser åt våra uppdragsgivare. Du administrerar kundreskontra, leverantörsreskontra, hyres-och avgiftsreskontra, arvoden/löner, moms, skattedeklarationer och lånereskontra. Du hanterar även lägenhetsregister, överlåtelse av bostadsrätt, parkeringsköer och pantnoteringar. Övrig administration kring bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare, som tex framtagande av parkeringskontrakt ingår också.

Du ger strategiska råd till våra uppdragsgivare kring frågor som rör bostadsrättsföreningar och styrelsearbete m.m.  Visst kvällsarbete kan förekomma i samband med kundmöten.

Kvalifikationer

Vi ser att du har en bakgrund som civilekonom alternativt redovisningsekonom, med kunskaper inom löpande redovisning och ekonomiarbete. Du hanterar vant allt från löpande bokföring och ren administration till att upprätta bokslut. Om du har inriktning som fastighetsekonom eller har erfarenhet från fastighetsbranschen (bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare) och föreningsliv så är det mycket meriterande!

Som person har du förmågan till att både briljera med självständiga arbetsuppgifter, som att motivera och inspirera dina kollegor. Du är engagerad, serviceminded och besitter god kommunikationsförmåga. Du har lätt för att skapa förtroendefulla och goda relationer med såväl kunder, samarbetspartners och kollegor, samt delar våra värderingar. Då vi kommunicerar med våra kunder dagligen, behöver du behärska svenska i tal och skrift. Körkort krävs för tjänsten.

Du har intresse för utvecklingsfrågor och driver gärna projekt som i sin tur kommer att generera mervärde i våra arbetssätt och sin tur ger kundnytta.

Intresserad av att få veta mer?

Om du vill veta mer, tveka inte att höra av dig till Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på dina frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt hos FF Fastighetsservice . Du kan nå mig på mail via johanna.andersson@eissrekrytering.se.

Läs mer om tjänsten och ansök här.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Offertförfrågan Kontakta oss