Vi växer och söker platschef till vårt Linköpingskontor

Linköping är ett av våra mest intressanta områden med hög tillväxt och uppskattning från våra kunder. Nu behöver vi ditt stöd att växla upp takten ytterligare.

I rollen som platschef blir du en nyckelfigur i företaget och har det övergripande ansvaret för verksamheten på orten med omnejd – som en VD för ditt eget resultatområde. Här arbetar du i en omväxlande arbetsmiljö och möjligheterna till utveckling är stora. I takt med att ditt ansvar växer har du också frihet att forma din roll efter vad du bedömer är bäst.

Som platschef ansvarar du för en omsättning på ca 25 mkr samt att lönsamheten möter eller överträffar budget. Som resultatansvarig leder du också nyförsäljning på orten med offertlämnande och avtalsförhandling. Våra kunder är framför allt bostadsrättsföreningar som förväntar sig ordning och reda i leveransen, ett fast handslag och hållna löften.

Som platschef har du personalansvaret för den lokala arbetsstyrkan om 10-15 personer beroende på säsong, alla med olika kompetenser och bakgrunder. På FF Fastighetsservice är vi måna om att alla medarbetare verkar i en säker och trygg miljö. Du som platschef har det yttersta ansvaret kring arbetsmiljö och arbetar aktivt för att dina medarbetare trivs på jobbet.

Du rapporterar till Verksamhetschefen för Teknisk förvaltning och Fastighetsservice, samt har flera andra platschefer runt om i landet som kollegor att använda som bollplank och söka inspiration från.

Om dig

Vi söker dig som trivs i en varierande roll och helst arbetar under devisen frihet under ansvar. För oss är resultatansvaret viktigt – eftersom du är högsta ansvarig på orten behöver du tycka om utmaningen att överträffa budget trots att verksamheten svänger i det dagliga.

Organisationen är prestigelös och har högt i tak – du har möjlighet att hitta egna lösningar efter vad du bedömer situationen kräver. FF Fastighetsservice präglas av en snabbfotad och pragmatisk kultur där vi uppskattar egna initiativ och poängterar vikten av att lära av sina misstag. Du behöver dock vara van vid resultatrapportering på månadsbasis då vi följer lönsamheten noga.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet som platschef med både personal- och budgetansvar. Önskvärt är också att du drivs och tycker det är roligt med försäljning och kundkontakt. I arbetet inkluderas många olika kontakter och i arbetet behöver du ha goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i Office-paketet.

Då FF Fastighetsservice är en del av Nordens största företag inom fastighetsservice PHM Group, så finns det ett spännande lager med nätverk mot branschkollegor och inspiration från andra länder. Linköping är i fokus men det finns även andra geografier att lära från.

Övrigt

B-körkort är ett krav. Självfallet är vi kollektivavtalsanslutna. Tjänsten är heltid med placering i Linköping. Tillträde så snart som möjligt.

Läs mer och ansök till rollen här