Vi söker tre fastighetsskötare för yttre skötsel med placering Göteborg

Nu söker vi tre fastighetsskötare för yttre skötsel med placering Göteborg.

FF-Fastighetsservice AB fortsätter att expandera och vi har haft en god tillväxt sedan 1976 och är i dag verksamma på 26 orter med ca 160 medarbetare i syd och Mellansverige. FF-Fastighetsservice AB är ett företag som tillhandahåller tjänster inom fastighetsförvaltning.

Vi söker nu tre fastighetsskötare för yttre skötsel med placering i Göteborg. Vår höga ambition att vara kundnära ställer höga krav på social kompetens.

 

Trädgårdsarbetare

 I trädgårdsarbetet ingår att man klipper och trimmar gräs, rensar ogräs i rabatter, beskärning av buskar träd och häckar samt pappersplock och allmän renhållning.

Dina egenskaper

Du har arbetat som fastighetsskötare några år med yttre skötsel i fastighetsbranschen. Vi ser gärna att du har kunskap/erfarenhet av beskärning av träd och buskar. Meriterande om du har erfarenhet av planering för yttre miljö, samt kan hantera traktor och motorsåg m.m. Vi lägger stor vikt vid din personlighet då vi jobbar nära varandra och med våra kunder. Som person är du driven, handlingskraftig och engagerad. Du har höga ambitioner och strävar efter att ständigt lära dig nya saker. Vidare är du flexibel och prestigelös, en kollega som förstår att genom ett välfungerande samarbete når man det bästa resultatet. Du fungerar lika bra i grupp som självständigt med en god känsla för ansvar och initiativtagande.

Krav

Relevant trädgårdsutbildning eller motsvarande erfarenhet av trädgårdsskötsel samt vana av att hantera och underhålla trädgårdsmaskiner.

B-körkort. Ett plus om vana av att köra med släpkärra finns.

Motorsågskörkort.

Obehindrad svenska i tal och skrift.

Två av tjänsterna är heltid och en säsongsanställning. Vi tillämpar kollektivavtal med Fastighetsanställdas förbund.

 

Ansökan och kontakt: Anders Johansson.

031-3334352  aj@ff-fastighetsservice.se