Tjänsten tillsatt – Vi söker platschef med placering Linköping

Efter en lång och trogen tjänst i 30 år har nu vår kollega valt att gå i pension.

Är du vår nya drivna platschef?

Som platschef på FF-Fastighetsservice får du ett omväxlande och roligt arbete som kräver ordning och reda, planering, ekonomi, försäljning, arbetsledning samt struktur. Du gillar att vårda och förvalta våra kunder, vill växa med bolaget och jobba proaktivt.

Tillsammans med kollegorna så driftar du en av våra största orter som innefattar Linköping, Mjölby, Motala, Åtvidaberg.

FF-Fastighetsservice AB fortsätter att expandera och vi har haft en god tillväxt sedan 1976 och är i dag verksamma på 26 orter med ca 160 medarbetare i syd och Mellansverige. FF-Fastighetsservice AB är ett företag som tillhandahåller tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi förvaltar och driftar andras fastigheter med allt vad det innebär från teknik, inne och utemiljö samt ekonomi. Våra kunder är bostadsrättföreningar privata fastighetsägare kommersiella förvaltningsbolag samt investmentbolag med stora rikstäckande fastighetsbestånd.

Att jobba hos oss i denna roll innebär att, du är spindeln i nätet mellan kunder – leverantörer och personalen, att du strävar efter att hålla bästa tänkbara leverans samt ha välmående medarbetare. Vi ser att du har erfarenhet av kundrelationer, arbetsledning och haft budgetansvar tidigare. Vi lägger stor vikt vid din sociala förmåga att hantera kunder och personal samt en vana att kommunicera professionellt på alla plan.

Tillträde enl. överenskommelse.

Skicka ditt CV och ansökan till:

Mats Thor

mt@ff-fastighetsservice.se