Lokalvård

Rena, välstädade rum är något som i allra högsta grad bidrar till att skapa trivsel, både i boendemiljön och arbetsmiljön. Det kan verka lika enkelt som självklart. Erfarenheten säger att det varken är det ena eller det andra.

Inom FF-Fastighetsservice AB är vi väl medvetna om den roll vi har när det gäller att skapa en attraktiv miljö, och lika införstådda i vilken betydelse det har både för fastighetsägare och hyresgäster.

Vårt breda serviceutbud inom städområdet omfattar bl.a. städning av alla allmänna utrymmen i flerfamiljsfastigheter, kontorsstädning, avflyttningsstädning och byggstädning.

FF-Fastighetsservice AB arbetar med moderna metoder, miljövänliga rengöringsmedel och personal med blick för uppgiften. Vår policy att lyfta fram och satsa på personalen har lett till att vi kan erbjuda våra kunder kompetens med både erfarenhet och ansvarskänsla.

Där vår städpersonal har gått fram med moppar och garn återstår bara trivsel – ända in i hörnen.

Fastighetsstädning

Begreppet kvalitet har många olika betydelser. Vår definition av bra kvalitet är mer än en bra produkt till rätt pris. Vi är också medvetna om att vi är en del av den trivsel och boendemiljö som skapas i en fastighet.

Vi lägger stor vikt vid att rekrytera och utbilda kompetent städpersonal för att uppfylla kraven på kvalitet och servicenivå.

Vi arbetar aktivt med att höja städarens yrke till den nivå de förtjänar. Alla städare genomgår kompetensutveckling internt eller tillsammans med ledande utbildningsföretag.

 

Kontakta oss om lokalvård

Namn

Företag

E-post

Telefon

Meddelande

Kontakta oss

Ej läsbart? Ändra text. captcha txt

Start typing and press Enter to search