Nyproducerade lägenheter i Kalmar

Objekt Kalmarporten

Om lägenheten

Nyproducerade lägenheter i Kalmar med första tillträde 2020-08-24
Fastigheten är belägen på Skvattramsvägen i Kalmar.

I norra Kalmar växer Snurrom fram, en ny och modern stadsdel omgiven av vacker och naturskönmiljö med skog, hav, golfbana, frilufts- och vandringsleder. Runt hörnet ligger Värsnäs friluftsområde med badplats, fina grillplatser samt mountainbikeleder. Service återfinns i intilliggande Lindsdal- och Berga centrum med livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek och skolor. I Snurrom finns buss förbindelser till Kalmar för den som inte vill cykla. Kalmars flygplats ligger några minuter bort med bil.

I Snurrom bygger vi kalmarporten som del av ett större stadsutvecklingsprojekt, där den första etappen omfattar totalt 600 bostäder och förskola. Arkitekturen utmärker sig genom mäktigt gestaltade gavelmotiv riktade mot områdets huvudgata. Gavelmotiven har utformats med inspiration från Kalmars stolta historia som Hansastad. Vackra skifferfasader i olika kulörer varvas med vitlaserad träpanel. Kvarterets bostadsgård utgör en grön oas som sammankopplar till den intilliggande naturmarken.

Lägenheterna i Kalmarporten är öppna och ljusa, med högt i tak. Interiören är speciellt framtagen av arkitektbyrån PDS Design och alla detaljer är noggrant utvalda, med hög fokus på kvalitet och enhetligt formspråk. Stort engagemang har lagts på att planera lägenheterna, så att många funktioner ska få plats. Här finns utrymme för umgänge, arbete eller studier, matlagning och vila.

Kvarteret har en hög miljöprofil med låg energiförbrukning (mindre än 30,8 kWh/m² och år enl. BBR22) och i kvarteret kommer det att erbjudas förmånliga hyror.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Övrigt

Vid intresse, klicka på HomeQ länken till höger!

Anmäl intresse här