Kristinehamn

Objekt Lediga lägenheter i Kristinehamn

Om lägenheten

Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun. Kristinehamn ligger vid Vänern och är Värmlands läns näst största tätort efter Karlstad.

Kristinehamn ligger längs Europaväg 18 (Stockholm-Oslo) och riksväg 26. Långdistansbussar går mellan Kristinehamn och bland annat Stockholm, Oslo, Göteborg och Jönköping. Länsbussarna i Värmland kör regionalt till tätorter såsom Karlstad, Karlskoga och Degerfors och det finns stadsbussar som går på 10 olika busslinjer centralt. Kristinehamn ligger vid Värmlandsbanan och det går regionala tåg till Charlottenberg/Oslo via Karlstad samt till Örebro via Degerfors.

Kristinehamn har ett diversifierade näringsliv med världsunik spets inom hydrodynamik och skoglig bioekonomi. I Kristinehamn finns många förskolor, sju grundskolor, två gymnasieskolor samt högre utbildning i form av Kristinehamns folkhögskola.

I Kristinehamn är det lätt att nå Vänern. Cykla eller promenera på strandpromenaden året runt eller promenera i den charmiga stadskärnan med anor från 1600-talet. Njut av Vänerns vatten, skärgårdsturer, shopping, mat, nöjen och kultur.

Är du intresserad av att bo i Kristinehamn?

Fyll i formuläret på Akkas hemsida för att ansöka om bostäder.

Övrigt

Anmäl intresse här

  Företag

  Förnamn

  Efternamn

  Personnummer

  Civilstånd

  E-post

  Telefon

  Nuvarande hyresvärd

  Arbetsgivare

  Telefon arbetsgivare

  Årsinkomst

  Övrigt

  För att undvika spam och hackerattacker ber vi dig att bekräfta att du är du. Klicka då på rutan under. Tack!

  Genom att fylla i dina uppgifter godkänner du att FF-Fastighetsservice förvarar dem enl. GDPRs riktlinjer.