Hyllie Gärde nyproduktion Malmö

Objekt Hyllie Gärde

Om lägenheten

Uthyrningen av Hyllie Gärdes första etapp pågår med första tillträde i Oktober!

Hyllie Gärde är ett kvarter med 427 hyresrätter kring en grön och välkomnande innergård. Gården är upphöjd flera meter från gatan, vilket skapar ett ljust läge med privat atmosfär. Det första våningsplanet med lägenheter ligger ca 6 meter ovanför gatan, vilket minskar insyn och släpper in mer ljus i bostäderna. Här finns stora gräsmattor för lata dagar i solen, lekplatser för barnen och gott om grönska.

Kvarterets arkitektur är stilren och varierad med fasader i naturmaterial ut mot gatan och trä in mot gården. Husen är uppförda med 3-5 våningar samt ett 11 våningar högt torn som kommer inrymma lägenheter med härlig utsikt över staden.

I halva markplan kommer City Gross att flytta in en stor och välsorterad matbutik. Andra halvan kommer inrymma ett stort parkeringsgarage med bland annat laddningsstationer för elbilar. Det kommer även finnas bra möjlighet för cykelparkering och cykelservice.

I kvarteret finns ljusa och trevliga hyresrätter. Välj ditt drömboende bland allt från yteffektiva smålägenheter till rymliga fyror.

Övrigt

Vid intresse, klicka på HomeQ länken till höger!

Anmäl intresse här