Fossilfri fastighetsskötsel

I och med vårt samarbete med Lansa Fastigheter erbjuder vi numera fossilfri fastighetsskötsel till våra kunder. Du som kund kan välja till tillägget fossilfri fastighetsskötsel i ditt förvaltningspaket. Alla redskap som tidigare hade förbränningsmotorer ersätts med eldrift och vi har påbörjat arbetet med att byta ut servicebilar mot hybrider och eldrivna modeller.

 

Här kan du läsa vårt pressmeddelande om Fossilfri fastighetsskötsel

FF Fastighetsservice har länge haft ett starkt miljötänk inom fastighetsbranschen. Redan år 2001 blev företaget miljöcertifierade och nu, 18 år senare, tar de miljöarbetet ett steg längre genom att erbjuda fossilfri fastighetsskötsel.

Tillsammans med Lansa Fastigheter kommer FF Fastighetsservice nu påbörja arbetet med att ställa om Lansa Fastigheters drift till helt fossilfri. En del i projektet är att FF Fastighetsservice nu kommer ansvara för fastighetsskötseln av Lansas fastigheter i hela Sverige. Tack vare detta projekt kommer FF Fastighetsservice nu kunna erbjuda alla sina kunder möjligheten att ta ytterligare ett steg i sitt miljöarbete. 

– Samarbetet med Lansa har lett till att även FF Fastighetsservice kliver fram i en tätposition inom hållbart miljöarbete. Med en uppdaterad bil- och maskinpark kan vi nu leverera betydligt bättre skötsel, samt att arbetsmiljön för våra medarbetare förbättras, säger Mats Thor marknadschef för FF-Fastighetsservice.

Hädanefter kommer all skötsel av fastigheterna vara fossilfri. Alla redskap som tidigare hade förbränningsmotorer ersätts med eldrift och samtliga servicebilar byts ut mot eldrivna modeller. Elbilar, elmaskiner, eldrivna åkergräsklippare, kemikaliefri städning och ultrarent vatten är några av förändringarna som kommer implementeras framöver. 

Projektet Fossilfri fastighetsskötsel förväntas vara klart sommaren 2020.  

 

Kontakta oss

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till oss, så berättar vi mer! Här hittar du våra kontaktuppgifter.

Bil som körs på fossilfritt bränsle