En fastighet är en stor tillgång och det gäller att förvalta denna tillgång väl så att den inte förfaller och förlorar sitt värde. Att underhålla en fastighet är dock en mycket komplex uppgift. Det handlar inte bara om att måla om och löpande underhåll, vilket är en vanlig inställning. Fokus bör ligga på de stora åtgärderna som behöver planeras och sparas till i god tid. Det är här en underhållsplan kommer in i bilden.

En bra underhållsplan är oerhört viktig för en som är mån om sin fastighet. Underhållsplanen hjälper bostadsrättsföreningen eller dig som privat fastighetsägare att planera och strukturera förvaltningen. Den sparar också pengar åt föreningen och fastighetsägaren eftersom akutåtgärder undviks och underhållsåtgärderna kan samordnas på ett effektivt sätt. Kontakta Anders Stenström på as@ff-fastighetsservice.se

Ej läsbart? Ändra text. captcha txt